Over ons

Per 10 Februari 2017 heten wij De Musketiers Restaurant en Partycentrum, voorheen " Eethuys De Drie Musketiers" Ons restaurant is Inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de omgeving en op de diverse campings en parken. Complimenten over de kwaliteit van onze gerechten en de warme, gemoedelijke uitstraling ontvangen wij dagelijks. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee en we doen ons uiterste best om dat ook zo te laten blijven. Goede kwaliteit eten voor een betaalbare prijs en daarbij de persoonlijke, warme aandacht heeft ons gebracht tot waar we nu staan. Onze gasten uit een ruime regio (van Beekbergen, Deventer tot Wezep, Zwolle, Nunspeet) vinden het prettig om in de omgeving uiteten te kunnen gaan in een ongedwongen sfeer.

Verreweg de meeste gerechten (vlees en vis) worden bereid op de grill. We noemen ons restaurant dan ook graag een Grillrestaurant, waar u kunt genieten van een informeel diner in een warme, romantische sfeer. Daarnaast serveren wij lunchgerechten, een vers kopje koffie met gebak of een heerlijke ijscoupe. Ons authentiek ingericht restaurant beschikt over een kleine 70 zitplaatsen binnen en meer dan 60 zitplaatsen totaal op de beide terrassen buiten.

Emst is geen wereldstad en gelukkig maar. Toch zijn er voldoende mogelijkheden voor vermaak. De prachtige fietsroutes over (een deel van) de Veluwe of langs de IJssel, de mooie wandelroutes (Klompenpadenroute) van zo'n 10 kilometer, Wellnessresort De Veluwse Bron, Forellenkwekerij en Kaarsenmakerij 't Smallert, Veluws Streekmuseum Hagedoorns Plaatse, enz. enz. Komt u met de tent of caravan, geen probleem. Emst kent vele campings van groot tot klein. Ook voor overnachtingen kunt u gerust naar Emst komen. In het buitengebied zijn vele mogelijkheden bij de diverse Bed & Breakfast's. Daar krijgt u nog die persoonlijke aandacht, die wij in ons restaurant ook zo hoog in het vaandel dragen.

Verder hebben wij ook nog zalen beschikbaar voor bijvoorbeeld, verjaardagen, partijen, buffetten of feesten, kom gerust even langs en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.